Kosten integratieve Counseling

Sessies van 75 minuten
In een traject pas ik zowel counseling als coaching toe, afhankelijk van jouw situatie. Een traject bestaat gemiddeld uit 3 tot 15 sessies. Voor de één duurt een traject wat langer dan de ander. Dit is mede afhankelijk van jouw hulpvraag en jouw situatie. Samen bepalen we de duur en ook de gewenste frequentie van sessies. 

Aan het einde van deze eerste sessie heb jij al direct meer grip op jouw probleem, over hoe het zit, wat jij wilt aanpakken en veranderen, en wat je kunt gaan doen. Jij bepaalt zelf na elke stap of jij wilt doorgaan met vervolgsessies.

Prijs: 85 euro (incl. BTW)

Vergoedingen
Vanaf 1 januari 2022 kun je ongeveer de helft van de kosten van counselingsessies die je bij mij volgt, declareren via je aanvullende zorgverzekering.
Op deze pagina van Zorgwijzer.nl wordt een overzicht gegeven van de vergoedingen voor Counseling per verzekering: https://www.zorgwijzer.nl/vergoeding/counseling#vergoedingen

Mijn praktijk ColumbaCare is erkend door de beroepsvereniging De Nederlandse Federatie Gezondheidszorg (NFG) en de overkoepelende organisatie RBCZ, Het kwaliteitsregister voor vakbekwame therapeuten in de complementaire zorg).

Mijn AGB-codes zijn:

J.M. Duijf, psychosociaal zorgverlener, code 90113542.

Praktijk ColumbaCare, code 90090933.