over ColumbaCare

Mijn naam is Janieke Duijf, geboren in  1971 in Harlingen, Friesland.
Ik ben ervaringsdeskundig op het gebied van: depressie, eetstoornissen, verslaving, ziekteherstel, verlies, rouw en autismespectrumstoornis. Ervaringsdeskundig, omdat ik door een doorleefde ervaring van tegenslag, ziekte, beperking of lotgeval in staat ben om de kennis, niet alleen door studie of onderwijs, maar door werkelijke ervaring te benutten en over te dragen aan jou.

ColumbaCare heeft mijn familienaam gekregen. Columba betekent ‘Duif’ en Care betekent ‘Zorg’. Dit zegt alles over mijn missie en mijn doel in het leven: mensen een zo gelukkig mogelijk leven laten leiden.

Na een lange carriere in de pharmaceutische industrie in verschillende functies onder andere als field trainer en commercieel manager, ben ik bewust in 2016 gestopt. In mijn eigen leven was teveel aan de hand wat mijn aandacht verdiende.

Hierdoor is een langgekoesterde wens onstaan om aan De Nederlandse Academie voor Psychotherapie in Amsterdam te gaan studeren.

Ik haal uit iedere situatie, hoe vervelend ook, iets positiefs en een sterke wens om verder te groeien. Ik ben heel nieuwsgierig en leergierig van aard en zoek altijd het avontuur.

Niets menselijks is mij vreemd en ik kijk dan ook nergens meer van op. Mijn onuitputtelijke nieuwsgierigheid naar de ander maakt mij een betrokken en respectvolle therapeut. Ik kijk ook in de spiegel en daardoor weet ik wat mijn kracht, talent, zwaktes en eigen(aardig)heden zijn.

Mijn belangrijkste levensles is:  je hebt altijd een keuze om  dingen anders te doen. Jij bepaalt wanneer je eraan toe bent om te veranderen. 
Ik kijk ernaar uit je te ontmoeten!

“When you change your life, it’s to become the real you. The ultimate key to freedom is keep becoming who you truly are”

Edith Eger 
Auschwitz-overlever, psychotherapeut en schrijfster

Janieke Duijf

cliënt based integratieve coaching, counseling en therapie.

de praktijk

Ik behandel cliënten uit de regio Utrecht en omstreken. Mijn praktijk is onderdeel van Het Herstelhuis, www.hetherstelhuis.com, en is gevestigd op de Oudwijkerdwarsstraat 61 in Utrecht.  Ook is er een mogelijkheid voor online-behandeling vanuit je eigen luie stoel via een beveiligde Zoom-verbinding.

achterkamerzitje

missie

“mijn missie is jou begeleiden naar je ware zelf”

doel

“mijn doel is jou te laten ervaren dat jij het weet, kan en doet. Kortom jou terugzetten in je eigen kracht”

waarden

  • oprecht
  • betrouwbaar
  • respectvol
  • inspirerend
The greatest glory in living
lies not in never falling, but in rising every time we fall

Nelson Mandela